Over het meisje

Hocus Spocus Paddepis ik wens dat iedereen gelukkig is

De naam van het meisje is Hedy Vermeer geboren in St.Pancras 26 januari 1970 waar ze is groot gebracht door ouders die ’t ouderschap verstaan!
Met twee oudere unieke persoonlijkheden om haar heen n.l haar broers, zijn de 18 jaar in St.Pancras een kadootje geweest.

In Amersfoort volgde zij H.B.O SociaalPedagogischeHulpverlening. Ze verhuisde naar Utrecht waar ze een jaar aan de Universiteit Culturele Antroplogie studeerde.
Opnieuw woont zij in Amersfoort met Jeroen de vader van haar drie kinderen Yara, Vos, Ide en Kater Kees (rust in liefde), Kater Dapper, Kater Nelson en de Friese stabij Vriend.

Zij is de trotse eigenaar van deze site. Na jarenlang met kinderen in de hulpverlening te hebben gewerkt, vervolgens full-timemoeder met hier en daar een project, geef ik ’t meisje in mij weer ruimte om te creeëren. Daar houdt ze van!

Ze houdt van filosoferen over het leven, bovenal over wat mensen beweegt. Ze filosofeert over hoe zij en misschien wij ’t leven de mooiste kleur, geur en smaak kunnen geven.

Dat is de bedoeling van haar kunst en fotografie. Een geluksmoment ervaren wanneer je er naar kijkt of het gebruikt.

Haar hart staat symbool voor wat zij denkt en voelt. Het  warm kloppend orgaan is een grotere rol in haar leven gaan spelen toen haar jongste zoontje op de wereld kwam met een aangeboren hartafwijking.

Vanaf die dag zag zij overal het symbool wat wij aan het hart hebben gegeven en is zij nog meer overtuigd geraakt van immense hartekracht.

In de dagboeken die het meisje schreef ontstond de tekening van twee druppels/parels (symbool van de traan)  die samen een hart vormden.

Twee “parels” versmelten in elkaar en vormen een hart, de liefde, het intens warme gevoel van gezien en gedragen worden.

Het meisje Vermeer geeft vorm aan “stukjes leven”. Het gevormde kun je kopen dat is één parel de wereld in. Om het hart te vormen is echter nog één parel nodig. Daarom gaat er van ieder kunstje iets naar een “goed doel” zodat de “wereldverbetergenen” van het meisje gevoed worden en zij eindeloos (maar ook zinvol) kan creeëren!

Het meisje met de parel…

Hedy Vermeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.