Ik kreeg deze tekst toegestuurd… met de vraag… een afscheidskado… Ik maakte DichterBij

Hij is een hele goede dichter maar in de schaduw… Hij houdt van stenen, gewone kiezelstenen maar zijn steen is Lapis Lazuli (koningsblauw) Onvoorwaardelijke liefde Transpersoonlijke correspondent (hij heeft een prachtig stuk voor ons studenten geschreven over transpersoonlijke dingen) Hij verteld heel graag over mythes, en is een verhalenverteller Hij is humoristisch En heeft heel veel liefde voor taal/woorden en dichten.

Het meisje;

“ALLES IS DICHTERBIJ”

In de schaduw leeft een dichter

Op zoek naar de juiste volgorde voor zijn woorden…

Dicht open Dicht dichterbij dichter…

en aan de Leraar Transpersoonlijk therapeut

Er zijn mensen die kijken niet graag in de spiegel en Er zijn mensen die kijken te graag in de spiegel Zonder zichzelf werkelijk te zien. Er is geen rust er is geen tijd, een leven leeft zichzelf voort Ieder levensverhaal verdient aandacht, liefde, een luisterend oor, verdient het verteld te mogen worden. De zoektocht van de dichter:… de juiste volgorde van jouw woorden en die van de ander als therapeut. Ieder leven maakt barsten, rimpels in het gezicht, die het verdienen gezien te worden bovenal door degene die ze draagt! ’t Is altijd Dichterbij… Kijk in de spiegel en kom dichterbij “je mij“!

Jouw leerlingen vroegen mij iets voor je te maken. Dit waren mijn hersenspinsels die ik je erbij geef… Zij keken en luisterde graag naar jou! Een spiegel kado, waar natuurlijk iedereen in mag kijken maar voor jou is. Dichter-bij… op de berkenzwam staat nu het zonlicht om je uit de schaduw te halen en je te laten dichten…. Maar je mag het door alles vervangen wat jou inspireert… Hoop dat je er blij mee bent… Groet van Het meisje van Vermeer…